Opleiding
Koken & bakken.

Start to cook

In de startmodule koken leer je elementaire kooktechnieken. Je maakt dagmenu's klaar met soep, hoofdgerecht en dessert. Daarvoor gebruik je eenvoudige kook- en snijtechnieken. Na deze module kun je gerechten op smaak brengen met kruiden en specerijen en een bord mooi afwerken. Verder maak je kennis met al het keukenmateriaal en verschillende professionele toestellen. Je leert voedingsmiddelen verantwoord te gebruiken en verbruiken: de juiste hoeveelheid, het juiste seizoen, de juiste prijs. 

Word jij de nieuwe Jeroen Meus of Sandra Bekkari? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor Start to cook

Start to cook

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 28 jan. 2025 - 17 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Start to cook

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 3 sep. 2024 - 21 jan. 2025
Start to cook

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DiVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 3 sep. 2024 - 21 jan. 2025
Start to cook

Groeipunt Zottegem

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 4 sep. 2024 - 22 jan. 2025
Start to cook

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 5 sep. 2024 - 23 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vrijdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.